top of page

Mor og Baby Treat 

Efterfødselsforløb for mødre og deres babyer 

 

5 gange

Forløbet holder pt. pause. Følg med på Instagram for nyheder omkring forløb og workshops

Book her

Mor & baby forløbet er for dig, som vil gå til yoga sammen med din baby, mens du genoptræner kroppen, forløser spændinger og lærer teknikker til at berolige nervesystemet. Forløbet byder bl.a. på yoga, meditation, afspænding, ritualer til selvomsorg og selvmassage (myofascial release).

Det er et lille hold med plads til max 10 mødre og deres babyer.

Din baby er med i træningen og bliver blidt stimuleret gennem lyd, bevægelse og berøring, som understøtter en sund motorisk udvikling. Undervejs vil du blive introduceret for simple zoneterapiøvelser og teknikker til babymassage, som kan bruges derhjemme.

Gennem efterfødselsyoga genoptrænes din krop efter fødslen med særligt fokus på at styrke din kernemuskulatur, bækkenbund, baller og lænd. Du vil desuden få viden om, hvordan du kan styrke din krop gennem hverdagsbevægelser, når du f.eks. løfter dit barn og går ture, så genoptræningen sker løbende og naturligt. Vi arbejder hver gang med at løsne op for læn, skuldre og nakke, som kan være anspændte efter amning og løft.

På forløbet er der rum for at tale og dele erfaringer med andre mødre. Vi indleder derfor undervisningen med en kort delerunde og holder studiet åbent en halv time før og efter undervisningen, så der er plads til snak. Tiden giver også mulighed for at amme og komme godt og roligt videre.

Ud over undervisningen, vil du modtage materiale til supplerende hjemmepraksis herunder 1 kort genoptræningsvideo, 1 lydfil med afspænding/yoga-nidra, 1 lydfil med en beroligende meditation.

Yoga Vesterbro ligger i stueplan i en rolig baggård, hvor barnevogne kan parkeres udenfor – evt. med en babyalarm, hvis din baby sover. Der er ikke noget puslebord i studiet, så medbring selv hvad du har brug for, for at skifte din baby.

På forløbet får du:

 

 •  Styrkende yoga og genoptræning
   

 • Afspænding og inspiration til selvomsorg
   

 • En hyggelig stund med din baby og andre mødre
   

 • Viden om, hvordan du kan bevæge dig i hverdagen, så du genoptræner kroppen
   

 • Inspiration til zoneterapi og babymassage
   

 • Online materiale til hjemmepraksis

  

STED: TBD

DATOER: TBD

PRIS: 850 inkl. evig adgang til online materiale herunder træningsvideoer til hjemmepraksis, meditation og yoga nidra/afspænding. 

Du kan starte på forløbet fra 7 uger efter fødslen og indtil din baby kan kravle. Hvis din baby begynder at kravle undervejs er det helt ok, men kræver sandsynligvis lidt ekstra opmærksomhed fra din side. Er du i tvivl, så kontakt mig.

Hvis der er gange, hvor du ikke kan være med fysisk, kan du være med live online via Zoom efter aftale med Illona.

"Jeg anbefaler mor og baby forløbet til alle, der vil i gang med yoga efter fødsel. Illona skaber et rart og varmt rum, hvor det ikke handler om at baby skal være stille eller mor skal være perfekt. Her kan man kan komme lige, som man er.

 

På en effektiv måde skaber hun plads, ikke blot til den trætte morkrop, men også til din baby, og sørger for, at både det voksne og det nyfødte nervesystem er mere rolig efter timen. Det er win-win til dig selv og din krop. Det var det i hvert fald for mig." 

 

- Amalie Vatne Bean

Illonababy_edited.jpg
Studiet.jpg
Foot of Baby Boy on Floor
bottom of page