Mor og baby treat

 

- Yoga, massage og forkælelse under din barsel 

 

Forløbet er aflyst pga. Covid-19. Vi starter igen hurtigst muligt. 

Reserver din plads her

Mor & baby forløbet er for dig, som vil dyrke yoga sammen med din baby for at genoptræne din krop, stimulere babys udvikling og give jer begge mere ro på og glæde i hverdagen.

Forløbet indeholder yoga, meditation, afspænding, musik & chanting samt øvelser for baby. Som en ekstra forkælelse til nybagte mødre, er Line Bangsbo med som professionel massør, så dem som har lyst kan få massage af ømme fødder eller spændte skuldre undervejs.​

 

Programmet

 

Yogaprogrammet er sammensat med en intention om at få mere energi og overskud i kroppen og sindet. Gennem styrketræning og stræk genoptrænes din krop efter fødslen med særligt fokus på at styrke din kernemuskulatur, bækkenbund og lænd. Vi arbejder hver gang med at løsne op for skuldre og nakke, som kan være anspændte efter amning og løft.

 

Din baby er med i træningen og bliver blidt stimuleret gennem lyd, chanting, bevægelse og berøring, som understøtter en sund motorisk udvikling. Der vil hver gang være særlige øvelser for babyerne med fokus på motorisk udvikling, kontakten mellem mor og barn og afspænding. Undervejs vil vi introducere simple zoneterapiøvelser for fx fordøjelse og søvn samt teknikker til babymassage, som kan bruges derhjemme.

 

Mødet med andre nybagte mødre

På forløbet er der rum for at tale og dele erfaringer med andre mødre, så holdet kan fungere som en ”ekstra” mødregruppe. Vi indleder derfor undervisningen med en kort delerunde og holder studiet åbent en halv time før og efter undervisningen, så der er plads til snak.

Tiden giver desuden mulighed for at amme, spise lidt sunde snacks og komme godt og roligt videre.

Du er velkommen på forløbet fra 6 uger efter fødslen og indtil din baby kan kravle. Hvis din baby begynder at kravle undervejs, er I naturligvis stadig velkomne, men i så fald kræver det sandsynligvis lidt ekstra opmærksomhed fra din side.

Yoga Vesterbro ligger i stueplan i en rolig baggård, hvor barnevogne kan parkeres udenfor – evt. med en babyalarm, hvis din baby sover. Der er ikke noget puslebord i studiet, så medbring selv hvad du har brug for, for at skifte din baby.

Læs hvad andre siger om mama-forløbene her

Læs mere og book her

Følg mig på Instagram @illonamarquardyoga

København   I  Illona Marquard I illonamarquard@gmail.com   I  26 15 76 24