Mor og baby Treat

 

4 mandage med opstart d. 4. januar

Reserver din plads her

Mor & baby forløbet er for dig, som vil gå til yoga sammen med din baby, mens du genoptræner kroppen, forløser spændinger og lærer teknikker til at berolige nervesystemet. Forløbet byder bl.a. på yoga, meditation, afspænding, ritualer til selvomsorg og selvmassage (myofascial release). Det er et lille eksklusivt hold med plads til max 8 mødre og deres babyer.

Din baby er med i træningen og bliver blidt stimuleret gennem lyd, bevægelse og berøring, som understøtter en sund motorisk udvikling. Undervejs vil du blive introduceret for simple zoneterapiøvelser og teknikker til babymassage, som kan bruges derhjemme.

Gennem efterfødselsyoga genoptrænes din krop efter fødslen med særligt fokus på at styrke din kernemuskulatur, bækkenbund, baller og lænd. Du vil desuden få viden om, hvordan du kan styrke din krop gennem hverdagsbevægelser, når du f.eks. løfter dit barn og går ture, så genoptræningen sker løbende og naturligt. Vi arbejder hver gang med at løsne op for læn, skuldre og nakke, som kan være anspændte efter amning og løft.

På forløbet er der rum for at tale og dele erfaringer med andre mødre. Vi indleder derfor undervisningen med en kort delerunde og holder studiet åbent en halv time før og efter undervisningen, så der er plads til snak. Tiden giver også mulighed for at amme og komme godt og roligt videre.

Ud over undervisningen, vil du modtage materiale til supplerende hjemmepraksis herunder 1 kort genoptræningsvideo, 1 lydfil med afspænding/yoga-nidra, 1 lydfil med en beroligende meditation.

"Jeg anbefaler mor og baby forløbet til alle, der vil i gang med yoga efter fødsel. Illona skaber et rart og varmt rum, hvor det ikke handler om at baby skal være stille eller mor skal være perfekt. Her kan man kan komme lige, som man er.

 

På en effektiv måde skaber hun plads, ikke blot til den trætte morkrop, men også til din baby, og sørger for, at både det voksne og det nyfødte nervesystem er mere rolig efter timen. Det er win-win til dig selv og din krop. Det var det i hvert fald for mig." 

 

- Amalie Vatne Bean

På kurset får du: 

 

Styrkende yoga og genoptræning

 

Afspænding, ro og selvomsorg

 

En hyggelig stund med din baby og andre mødre

 

Viden om, hvordan du kan bevæge dig i hverdagen, så du genoptræner kroppen

 

Inspiration til zoneterapi og babymassage

 

Online materiale til hjemmepraksis

Pris 

 

  • 650 kr. inkl. online materiale

 

  • 800 kr. inkl. online materiale og fri adgang til alle Yoga Vesterbros andre klasser under forløbet

Læs hvad andre siger om mama-forløbene her

Læs mere og book her

Følg mig på Instagram @illonamarquardyoga

København   I  Illona Marquard I illonamarquard@gmail.com   I  26 15 76 24