top of page

Retreats

At retræte - altså at trække sig tilbage fra hverdagen - er en unik mulighed for fordybe sin yoga og meditationspraksis og opleve større forbundethed. Det kan skabe rammerne for dybe oplevelser af nærvær som beriger os med glæde, klarhed og styrkebåde i øjeblikket og når vi vender hjem. Læs mere om mine retreats nedenfor. 

Rørt til web - juni 2023 v1.jpg
Fredag d. 1. september i Rørt, Vermundsgade 13, Østerbro

Urban retreat 
- En forløsende eftermiddag med saunagus, yinmind & yoga nidra i samarbejde med Lars Damkjær

Du inviteres til at afrunde din uge og indlede din weekend med en nøje udvalgt vifte af praksisformer, der udrenser, opløfter og grounder. Gennem saunagus med æteriske olier forløses afspændthed fysisk og mentalt. I Yinmind skabes der rum for en dybere afbalancering af dit nervesystem og som en naturlig overgang rundes eftermiddagen af med en indre rejse gennem guidet Yoga Nidra. 

 

Læs mere her

 

IMG_6090.JPG
Mandag d. 25.- lørdag d. 30. september 2023 i Italien

Yoga- og Meditationsretreat i Italien 

Med Lars Damkjær og Illona Marquard

Omkranset af bjerglandskab og panoramaudsigt inviteres du på en indre og ydre rejse til det smukke Norditalien og Villa Vidovina. Retreatstedet er valgt ud fra et ønske om at være tæt på naturen og fordybe os i transformerende praksis i uforstyrrede omgivelser, der inviterer til inspiration, ro og livsglæde. 

 

Læs mere her 

Möllan panorama.jpeg
Torsdag d. 26 - 29. oktober i 2023 i Sverige

Stilhedsretreat i Sverige

Med Lars Damkjær og Illona Marquard

Midt i den uendelige svenske natur inviteres du dybt ind i mødet med dig selv og dine mørke og lyse skyggesider. Gennem meditativ praksis i den smukke yogasal, naturen og saunaen skabes der afsæt for en transformerende opvågning til nuet. Undervisningen baserer sig på mindfulness, yoga nidra, yinmind, hatha og kundaliniyoga. 

Læs mere her 

bottom of page