top of page

Privat yoga og meditation

En privat yoga eller meditationsklasse kan være en måde at gå dybere i din praksis og arbejde målrettet med specifikke temaer, som er vigtige for dig - både fysisk og mentalt. Til en individuel session, giver jeg dig flere justeringer end normalt og supplerer ofte med samtale og hands-on justeringer og massage. Se eksempler nedenfor. 

 

En session vil typisk foregå hos mig i Torup, i AYA House, hjemme hos dig eller i naturen, hvis vejret er godt. 

Vejl. pris: 950 for 60 minutter / 1150 for 90 minutter

Kontakt mig hvis du vil høre mere eller booke en session. 

illonamarquard@gmail.com / 26 15 76 24

Foldning af en yogamåtte
Eksempler på individuelle sessioner

  • Privatyoga: For dig, der ønsker at praktisere alene eller sammen med en lille gruppe, hvor der gives mere individuel opmærksomhed og hands-on justeringer og hvor der er plads til mere dialog. 

  • Etablering af egen praksis: For dig der vil støttes i at etablere din egen yoga og/eller meditationspraksis og finde en praksisform, der fungerer godt for dig. Du vil eventuelt modtage et tilpasset program til hjemmepraksis.

  • Ro og regulering af nervesystemet: Til dig , som vil lære at berolige dit eget nervesystem, modvirke stress og skabe balance med tilpasset yoga, meditation og yoga nidra.  

  • Begynder: En eller flere begyndersessions for dig som er ny til yoga og vil introduceres grundigt til en specifik praksis inden du begynder på almindelige klasser.

  • Gravidyoga:  Til dig som vil lære de grundlæggende modificeringer, du kan lave som gravid, når du praktiserer yoga og/eller yogisk fødselsforberedelse med åndedræt og mentale teknikker. 

bottom of page