top of page

Workshops & fordybelse 

At deltage i en workshop giver mulighed for at fordybe din oplevelse af yoga og meditation og skabe afsæt for indsigt og forandring i livet gennem en længerevarende praksis omkring et bestemt tema. 
 
Følg med her på siden samt på Instagram og i nyhedsbrevet for nyheder om kommende workshops og events. 
Temple Yoga, Charlottenlund Travbane 
Naturens højtider 

 

Ceremonielle workshops i samarbejde med Lars Damkjær med Yinmind, yoga nidra, åndedræt og ceremoniel kakao

Med afsæt i det nordiske årshjul hylder vi årstidernes skiften og overgangene fra lys til mørke og mørke til lys. I hver workshop markeres og udforskes denne naturens højtid gennem en både blid og kraftfuld praksis med Yinmind, yoga nidra, åndedræt og ceremoniel kakao. På den måde skabes der rum for fordybelse midt i hverdagens travlhed og fundament for at gå årstidernes forandringer i møde med større bevidsthed og klare intentioner for din livsvej.

Det er muligt at deltage i de enkelte eller flere workshops

Efterårsjævndøgn: 23. september kl. 11-13.30 ( 2 pladser tiilbage)
 
Vintersolhverv: 21. december kl. 17-19.30
_edited.jpg
D. 17. december i AYA House, Fredensborg 
Midt i Mørket
Yoga Nidra workshop i anledning af vintersolhverv og det nye år

Denne workshop giver mulighed for at fordybe dig i meditativ og hypnotisk praksis, så du kan lande i en tilstand af dyb ro og nærvær midt i vintermørket og mærke ind i dine ønsker og intentioner for det nye år. Workshoppen byder på blid bevægelse, to længerevarende yoga nidras og meditation. Den afholdes søndagen inden vintersolhverv, kort til inden at vi igen går lysere tider i møde.

_edited.jpg
bottom of page