Workshops & fordybelse 

paolo-nicolello-KY6NHtBWJB8-unsplash.jpg
31. oktober kl. 11-13.30
i Yoga Vesterbro

Lysceremoni med yin og mantra 

- En workshop med Inez Dahlbæk og Illona Marquard

Til denne workshop mødes vi på dagen for Samhain og Allehelgensaften for at markere overgangen fra lys til mørke med en lysceremoni, meditativ yin yoga, yoga nidra, lyd og sang.

Book og læs mere

19. december kl. 11-13.30
i Yoga Vesterbro

Midt i Mørket 


- En yoga nidra workshop i anledning af vintersolhverv og det nye år

Denne workshop giver mulighed for at fordybe dig i meditativ og hypnotisk praksis, så du kan lande i en tilstand af dyb ro midt i vintermørket og fornemme ind i dine ønsker for det nye år. Workshoppen byder på blid bevægelse, to længerevarende yoga nidras, meditation og refleksion.

Book og læs mere

Yinmind Gravid Immersion

- Lær om undervisning og praksis til gravide

Yinmind Gravid er en 5 timers fordybelsesworkshop for yin yogalærere eller andre, som ønsker at undervise gravide i yin yoga, meditation og åndedrætsopmærksomhed. Workshoppen giver forudsætninger for at guide gravide ind i en skadefri modificeret praksis, når de deltager i almindelige yin yoga klasser og skaber fundament for at designe klasser og forløb specifikt til gravide.

På workshoppen vil du få inspiration til at inddrage kreativ sekvensering, åndedrætstræning, bevægelsespraksis, mantra, afspænding og yogaterapeutiske teknikker til graviditeten og fødslen.

Ny dato kommer snarest