top of page

Mother Blessing 

Styrke, støtte og kærlighed på rejsen ind i moderskabet
Privat ceremoni for gravide

Mother Blessing - også kaldet the Blessingway - er et alternativ til en baby shower, som sætter den gravide kvinde i fokus. Det er en privat ceremoni, som er inspireret af et gammelt Navajo indiansk ritual. Ceremonien arrangeres af kvinderne omkring den gravide - i samarbejde med mig - med henblik på at give hende alt den støtte, styrke og kærlighed som hun har brug for på rejsen mod fødslen og overgangen ind i moderskabet uanset om det er første eller eksempelvis tredje graviditet. 

Det er altid en smuk og rørende oplevelse, som inviterer den gravide kvinde til at tage imod alt den støtte hun har omkring sig - også selvom det kan være svært. Nedenfor kan du læse lidt om andres oplevelse og om hvilke elementer, jeg typisk inddrager i ceremonien.

"Kære Illona. Tusind, tusind tak for en fantastisk ceremoni. Wow. Er helt tom for ord. Fyldt op af stor Taknemmelighed. Du gjorde det i sandhed til den bedste mama blessing, Ida kunne gave fået. Du er bare så vanvittig dygtig med al din visdom og ro!"

- Anne Vester, 2022 

"Jeg er stadig helt overvældet a dagen. Ingen tvivl om at jeg nok var liiidt skeptisk, men VIDSTE at hun ville elske det. At jeg så selv blev totalt overvældet kom fuldstændig bag på mig. Wow hvor var hun dygtig og hvor blev der vare skabt et fint og sårbart rum. Kæmpe oplevelse, så tak for det"

- Deltager . 2022

IMG20230610135235.jpg
Blessing.jpg
Program

 

Når jeg faciliterer en Mother Blessing sker det i samarbejde med kvinderne, som arrangerer begivenheden for den gravide. Måske står de selv for dele af programmet - fx at spise eller lave andre aktiviteter sammen. Derefter kommer jeg og faciliterer selve ceremonien, som er en vigtig del af at gøre oplevelsen højtidelig og betydningsfuld. 

 

Eksempel på hvad jeg faciliterer i forbindelse med en Mother Blessing kunne være: 

  • Åbning af ceremonien

  • Ceremoniel kakao

  • Åndedræt og blid bevægelse

  • Yoga nidra ( powerfuld liggende guidet praksis fx med temaet kærlighed, støtte og fællesskab)

  • Guidet praksis til at finde ind til hver kvindes ønsker eller blessings for den gravide. 

  • Deling af ønsker og blessing med blomster

  • En fysisk gave fx en lille bog eller kort, hvor ønskerne er skrevet ned, et smykke, en krystal eller lignende, som den gravide kan have med sig til fødslen og den første tid som mor. 

  • Afslutning og deling

Pris og booking

En ceremoni varer typisk halvanden til to timer, men kan også være længere. Kontakt mig for pris og booking, da det er individuelt afhængig af koncept og varighed. 

Vejledende pris: 2150 inklusiv forberedelse, transport og vejledning inden ceremonien. 

 

Ved kakaoceremoni koster det 50 kr. ekstra per person, som går til indkøb og forberedelse af kakao. Jeg bruger mærket Love by Gaia, som er af højeste kvalitet og støtter plantning af regnskov. Du kan også vælge selv at købe din ceremonielle kakao, hvis du foretrækker dette. Man skal regne med 42 gr. per person og halvdelen til den gravide. 

bottom of page