Om mig  

 

Jeg er yoga- og meditationslærer, mor og Cand. Mag. Jeg specialiserer mig i transformerende og meditativ yogapraksis samt yoga for kvinder, gravide og nye mødre. I min undervisning inddrager jeg powerfulde redskaber som breathwork, mantra, yoga nidra og kriya (bevægelser der gentages og flytter energi i kroppen) til at give oplevelsen af nærvær, flow og dyb ro. 

Min undervisning trækker på 15 års yoga- og meditationspraksis, yogalæreruddannelser indenfor Yin yoga, Yinmind, Yoga Nidra, Kundalini, Gravid- og Efterfødselsyoga samt et helt liv i bevægelse med Asthanga yoga, elite springgymnastik, dans og kampsport. Jeg har studeret filosofi, kunst og humaniora på universitetet, hvilket gør at mine klasser ofte byder på yogafilosofi, farverige fortællinger eller poesi. 

Jeg har boet og studeret i Indien i to år og fordybet mig i en række transformerende praksisser til selvudvikling herunder Vipassana (stilhedsmeditation), Vision Quest (faste og ritualer alene i naturen), ayahuasca og Shaktipat Siddha Yoga med Jan Esmann. 

Jeg er mor til to drenge på 2 og 5 år som begge er født hjemme på stuegulvet på Nørrebro. Ved siden af yogaen er jeg uddannet Cand. Mag. og har en fortid indenfor bl.a. Greenpeace, hvor jeg arbejdede indtil jeg begyndte at undervise i yoga og meditation på fuld tid.

I øjeblikket underviser jeg hos Yoga Vesterbro, på Københavns Universiteter i forbindelse med projektet Inspiratorium samt hos Kalmia - Center Mod Stress og til workshops, events og privatsessioner. 

Illona portræt lys_edited.jpg
Img web 2.jpg

Yoga CV 

Total Yoga Nidra Training 50 T hos Uma Dinsmore Tuli - Independent Yoga Network  (ongoing)

 

Yoga Nidra Professional Training 70 T  (2019) hos Amrit Yoga Institute / Kamini Desai  - Yoga Alliance 

Yinmind Instruktør (Yin Yoga og Mindfullness) 100 T (2017) hos Louise Grønbeck & Lars Damkjær

Yoga Nidra Immersion (2017) hos Uma Dinsmore Tuli - Independent Yoga Network 

Gravidyogalærer 40 T (2016) hos Uma Dinsmore-Tuli - Independent Yoga Network 

Efterfødselsyogakursus 20 T hos Yogaglo (2018)

Yin Yogalærer 30 T (2015) hos Jo Phee  - Yoga Alliance 

Kundalini yogalærer 220+ T (2014-15) hos Pernille Dybro - i-Sky 

 

Ved siden af yogaen er jeg Cand. Mag i Visuel Kultur og Kulturproduktion.

Se mit andet CV her: Illona på LinkedIn