top of page

Kakaoceremoni 

 

En dyb spirituel, forløsende og opløftende praksis med

ceremoniel kakao, kundalini yoga, breathwork og yoga nidra

Fredage kl. 17-19.30

Til denne ceremoni til en opløftende og forløsende praksis med ceremoniel kakao, meditativ kundalini yoga, breathwork og yoga nidra.

Ceremonien skaber fundament for at opleve et healende og transformerende nærvær, der bygger på oplevelsen af allerede at være hel og helt som du skal være. – En oplevelse som skaber forbindelse til dit hjerte og din iboende essens af kærlighed og gør det muligt at rumme og integrere både de mørke og de lyse aspekter af vores eksistens.

Til ceremonien mødes vi i en cirkel, hvor vi lander i rummet og sætter vores intentioner. Herefter serveres den ceremonielle kakao sammen med en meditation. Så går vi ind i en meditativ kundalini yoga praksis, hvor vi vækker både den fysiske og energetiske krop inden breathwork, som varer omkring 45 minutter. Ceremonien afsluttes med yoga nidra, hvor der er plads til at lande i kroppen og integrere oplevelsen inden vi lukker cirklen med en kort delerunde.

 

Ceremoniel kakao er lavet af 100% kakaomasse af højeste kvalitet, som er mindre forarbejdet og mere potent end almindelig kakao. Kakaoplanten er blevet kultiveret og fejret i flere tusind år blandt kulturer i Syd- og Mellemamerika. Når kakao bringes ind i et ceremonielt rum og kombineres med breathwork, virker den som en blid men kraftfuld plantemedicin, der bl.a. er kendt for sine hjerteåbnende, forløsende og groundende egenskaber der kan åbne op for dybe oplevelser af forbundethed. Til workshoppen serveres ceremoniel kakao af mærket Love by Gaia som smager fantastisk og støtter plantning af regnskov.

Obs: Dette er en intim workshop med plads til max 12 deltagere. 

Om min måde at holde rum

Jeg har undervist i yoga i 10 år og har arbejdet med shamanistisk og ceremoniel praksis i mit eget liv i omkring 15 år. Jeg holder et helende og nærende rum, baseret på mine egen oplevelser med bl.a. vision quest og plantemedicin samt min træning i healing og Geomancy. Min tilgang er kraftfuld og alligevel nænsom, idet jeg – i den mere intense breathwork – hele tiden guider dig til at forbinde dig med din egen styrke og helhed, så du kan forløse fra et kærligt, centreret og kraftfuldt sted, hvor du er i kontakt med dit højere selv.

Portræt 2.jpg

Dato:

D. 16 august kl. 17-19.30

D. 11. oktober kl. 17-19.30

Sted:

 

AYA House 

Danstrupvej 27G'

3480 Fredensborg

Pris:

 

450 inkl. ceremoniel kakao. 

Medbring: 

Behageligt tøj samt eventuelt notesbog og pen, hvis du vil skrive om din oplevelse. 

Ny - pic_edited.jpg
Cacao-Ceremony-Chocolate-Health-Wellness-Raw-Love-2.jpg
IMG_20231220_145507.jpg
bottom of page