top of page

Lysceremoni med yin og mantra
Fordybelsesworkshop i Yoga Vesterbro d. 31. oktober kl. 11-13.30 

 

Til denne workshop mødes vi på dagen for Samhain og Allehelgensaften for at markere overgangen fra lys til mørke med en lysceremoni, meditativ yin yoga, yoga nidra, lyd og sang.

I årshjulet er vi midtvejs mellem jævndøgn og vintersolhverv. Naturens kræfter søger nedad mod jorden, mod hvile og ro, ligesom vi mennesker ofte føler os mere trætte og indadvendte. De frugter som var modne er faldet til jorden, rådner og dør - og bringer dermed nyt liv til jorden. Til denne ceremoni går vi helhjertet ind i mørket, roen og opløsningen, vel vidende at i dette slip opstår kimen til nyt liv.

Til workshoppen vil du blive guidet gennem en blid og meditativ yin yoga praksis som inviterer til at mærke årstidens indadvendte og nedadgående jord-energi. Derefter vil du opleve en længere yoga nidra, som er en ældgammel og hypnotisk form for guidet afspænding og kropsscanning, der bringer din krop og dit nervesystem ned i en dyb og helende tilstand af ro.

I denne omfavnelse af mørket og dens nærende hvile, vil vi sammen lave en lysceremoni for at byde den mørke årstid velkommen og markere forgængeligheden, foranderligheden og transformationen i hvert vores liv. Her vil der også være mulighed for at tænde lys for forfædre- og mødre og for nogen eller noget, som er forsvundet fra vores liv.

Undervejs vil Inez spille på harmonium, synge og tromme for os, og til slut vil hun invitere os til at meditere på hjerteenergien og fællesskabet, og sammen synge eller lytte til enkle sange og mantraer til jorden, mørket, hvilen, døden og livet.

Mantra er en ældgammel yogisk teknik, som kombinerer rytmisk åndedræt og lyd og skaber vibrationer dybt inde i kroppen. Vibrationerne og det rytmiske åndedræt påvirker kroppens og hjernebølgernes kemi, så vi kan balancere nervesystemet, berolige tankerne og opleve øjeblikke af hjerteåbnende klarhed.

Musikken til denne workshop vil være en blanding af Inez' egne sange og mantraer fra hele verden. Alle stemmer er velkomne og du behøver ikke at have nogen erfaring med hverken yoga, sang eller meditation, for at kunne deltage.

Om Inez

Inez er mantrasanger, sangskriver og lydyogalærer. Hun bruger stemmen, vibrationerne, sproget, harmonium og tromme til at holde et både blidt og kraftfuldt, meditativt rum. Inez har en baggrund i Musikvidenskab, Nada Yoga & Kirtan, vokal lydhealing og vokal lydterapi, og for tiden fordyber hun sig i den nordiske shamanisme og skriver sine egne sange.

Pris:

 

450 inkl. te og snacks 

Sted:

 

Yoga Vesterbro

Gammel Kongevej 5, gården th.

1610 København V 

paolo-nicolello-KY6NHtBWJB8-unsplash.jpg
Inez.jpg
Skåle.jpg
bottom of page