top of page

Gravid Offerings 

Siden jeg selv blev mor i 2013 har jeg specialiseret mig i yoga, meditation og ceremoniel praksis for gravide. Jeg oplevede nemlig på egen krop, hvordan disse praksisser var helt undværlige redskaber til at opnå styrke og ro i graviditeten, til fødslerne af mine to børn og i tiden som ny mor.

 

Her kan du se mine nuværende offerings specielt til gravide. Gravide kvinder er også altid velkomne på mine andre workshops og klasser, hvor jeg altid sørger for at der er mulighed for at tilpasse praksis til den gravide krop. 

Mother blessing_edited.jpg
Privat offering efter aftale 

Mother Blessing

- En transformerende og styrkende ceremoni for gravide og deres kvinder

Jeg faciliterer Mother Blessings - også kendt som "the blessingway" - for gravide og deres veninder, mødre og søstre. ​Det er en ceremoni som er inspireret af et gammelt Navajo ritual, der giver mulighed for at fejre og ære en kvindes rejse mod fødslen og ind i moderskabet hvad en det er første eller tredje gang. Ceremonien arrangeres i et samarbejde mellem mig og de vigtige kvinder i den gravides liv - ofte som en gave eller en overraskelse. 

Book og læs mere her

 

Dear mama.jpg
Workshop for Gravide i samarbejde med Barselsrummet og SoKind
København i November

Dear Mama x Barselsrummet
- Selvforkælelse, blid bevægelse, fordybelse, afspænding
 

Du vil i løbet af 2,5 timer blive ført igennem en blid yogapraksis med åndedræt, bevægelse og stræk, guidet meditation og afspænding samt blive forkælet med de skønneste produkter fra SoKind. Alt dette vil berolige nervesystemet, genoplade energien og give mulighed for at connecte med din indre intuition og styrke, som skal bringe dig godt igennem fødslen og den første tid som mor. 

Book og læs mere her

 

bottom of page