top of page

Gravid Offerings 

Siden jeg selv blev mor i 2013 har jeg specialiseret mig i yoga, meditation og ceremoniel praksis for gravide. Jeg oplevede nemlig på egen krop, hvordan disse praksisser var helt undværlige redskaber til at opnå styrke og ro i graviditeten, til fødslerne af mine to børn og i tiden som ny mor.

 

Her kan du se mine nuværende offerings specielt til gravide. Gravide kvinder er også altid velkomne på mine andre workshops og klasser, hvor jeg altid sørger for at der er mulighed for at tilpasse praksis til den gravide krop. 

Mother blessing_edited.jpg
Privat offering efter aftale 

Mother Blessing​

- En transformerende og styrkende ceremoni for gravide og deres kvinder

Jeg faciliterer ceremonier for gravide, Mother Blessings for gravide og deres veninder, mødre og søstre. ​Det er en ceremoni som er inspireret af et gammelt Navajo ritual, der giver mulighed for at fejre og ære en kvindes rejse mod fødslen og ind i moderskabet hvad en det er første eller tredje gang. Ceremonien arrangeres i et samarbejde mellem mig og de vigtige kvinder i den gravides liv - ofte som en gave eller en overraskelse. 

Book og læs mere her

 

Gravidyoga - Illona.jpg
Gravidyogaforløb i AYA House, Fredensborg 9. nov - 14. dec. 2023
Gravidyogaforløb i AYA House 

- Styrke, ro og yogisk fødselsforberedelse
 

Gravidyogaforløbet er for dig, der ønsker at opbygge fysisk og mental styrke, ro og velvære på rejsen ind i moderskabet. Det er en pause i hverdagen, hvor du kan dedikere din fulde opmærksomhed til din baby og din egen krop, så du kan genoplade energien og skabe forbindelse til din intuition, som kan guide dig igennem graviditeten, fødslen og den første tid som mor.

Book og læs mere her

 

bottom of page