Vejen til Nyt Liv

Gravidyogaforløb 


5 gange 

Forløbet holder pt. pause. Følg med på Instagram for nyheder omkring forløb og workshops 

Gravidyogaforløbet er for dig, der ønsker at styrke din krop og dit velvære under graviditeten alt imens du forbinder dig med dit barn i maven og forbereder dig til fødslen.

På forløbet vil du opleve dynamisk yoga, forløsende bevægelse, åndedrætsøvelser og dyb afspænding – alt sammen i et solidarisk fællesskab af kvinder. Intentionen er, at give dig de bedste redskaber fra yogaens verden til at støtte dig i graviditeten, fødslen og moderskabet.

Gravidyoga er tilpasset din gravide krop og øger dit fysiske og mentale overskud samt afhjælper graviditetsgener. Sammen med åndedrætsøvelserne og den mentale del af undervisningen, skaber gravidyogaen fundament for en fødselsoplevelse, hvor du er centreret, i flow og i kontakt med din intuition.

Gravidyogaforløbet er desuden et pusterum i hverdagen, hvor du kan genoplade energien, berolige nervesystemet og fokusere på din graviditet. Det er et forventningsfrit rum, hvor der er plads til alle kroppe, følelser og sindstilstande.

Du behøver ikke at have nogen erfaring med yoga. Hvis du allerede har en yogapraksis, vil du lære hvordan du kan tilpasse den til din gravide krop.

Ud over undervisningen, vil du modtage materiale til hjemmepraksis herunder 2 videoer med åndedrætsteknikker til fødslen, 1 lydfil med afspænding/yoga-nidra, 1 lydfil med en meditation til at forbinde dig med dit barn i maven samt en træningsvideo til hjemmepraksis. 

På forløbet får du:

 

  • Dynamisk og styrkende yoga, der er tilpasset din gravide krop.

  • Viden om hvordan du kan tilpasse din yogapraksis eller anden træning til din gravide krop.

  • Dyb afspænding og meditation der genoplader energien og giver mentalt fokus til fødslen.

  • Konkrete teknikker til fødslen herunder forskellige fødselsåndedræt og smertelindrende bevægelse og massage.

  • Træning af din bækkenbund og indre mavemuskler, som hjælper dig før, under og efter fødslen.

  • Ud over undervisningen, vil du modtage materiale til hjemmepraksis herunder 2 videoer med åndedrætsteknikker til fødslen, 1 lydfil med afspænding/yoga nidra, 1 lydfil med en meditation til at forbinde dig med dit barn i maven.

  

STED: TBD

TIDSPUNKTER: TBD

PRIS: 850 inkl. evig adgang online materiale herunder træningsvideoer, fødselsåndedræt, meditation og yoga nidra/afspænding. 

I tirsdags kom lille Ea til verden efter en vellykket, effektiv og sej fødsel. Storebror har taget så godt imod hende og givet hende utallige kys allerede :)Tak for to virkelig gode forløb! Jeg brugte mange af teknikerne og havde en langt bedre oplevelse end første fødsel.
 

– Janne Hesselkilde

 

“Illonas undervisning var et virkelig dejligt frirum og noget jeg så frem til hver uge. Hun har en virkelig dejlig udstråling som smittede af på alle og derudover var øvelserne virkelig gode og det var dejligt at få strukket min tunge gravide krop samt at tale om graviditet, fødsel og baby med andre gravide. Jeg var specielt glad for vejrtrækningsøvelserne og ve-stillings øvelser som jeg har tænkt mig at bruge i min kommende fødsel.”

– Patricia Rothschild

IMG_0434.jpg
2_edited.jpg
IMG_0185.jpg