top of page

Gravidyoga udendørs i Søndermarken

I samarbejde med Barselsrummet 

 

Start tirsdag d. 10. august kl. 16-17

Denne sensommer underviser jeg udendørs gravidyoga i Søndermarken i samarbejde med Barselsrummet. Holdet er åbent for alle, der ønsker at styrke deres krop og opnå velvære i graviditeten i fællesskab med andre kvinder.

Undervisningen byder på dynamisk yoga, der er tilpasset din gravide krop, åndedrætsøvelser og fødselsåndedræt samt afspænding og meditation. Alt sammen noget, der støtter dig under graviditeten og skaber fundament for at være rolig, fokuseret og i kontakt med din krop til fødslen.

 

Du kan deltage lige så snart du er klar til at fokusere på din graviditet og helt frem til fødslen. Du behøver ikke at have erfaring med yoga, men hvis du har, vil du lære, hvordan du tilpasser din træning til din gravide krop for at afhjælpe og forebygge skader.

 

Praktisk information:
Vi har nu åbent for hold tirsdage i august 2021. Vi mødes ved indgangen til Søndermarken kl. 15.55. Kom gerne lidt før, så vi er sikre på, at vi kan starte til tiden. Hvis du har været med før og kender til vores placering i parken, er du selvfølgelig velkommen til at komme direkte umiddelbart inden klassen begynder.

​​

Praktisk

 

  • Medbring: Yogamåtte, vandflaske og evt. en lille pude eller et tæppe at sidde på.

  • Bemærk: Undervisningen aflyses i tilfælde af regn eller ved færre end 5 tilmeldte.

  • Hvis du lider af høfeber, kan det ikke anbefales at dyrke yoga på græs.

STED: Vi mødes ved indgangen til Søndermarken kl. 15.55. Kom gerne lidt før, så vi er sikre på, at vi kan starte til tiden. Hvis du har været med før og kender til vores placering i parken, er du selvfølgelig velkommen til at komme direkte umiddelbart inden klassen begynder.

TIDSPUNKTER:

 

Tirsdage kl. 16-17

Datoer: 

- 10 August 2021 kl. 16-17
- 17 August 2021 kl. 16-17
- 24 August 2021 kl. 16-17
- 31 August 2021 kl. 16-17

PRIS: Drop-ind per gang 150. kr. 

4 gange for 500 kr. 

I tirsdags kom lille Ea til verden efter en vellykket, effektiv og sej fødsel. Storebror har taget så godt imod hende og givet hende utallige kys allerede :)Tak for to virkelig gode forløb! Jeg brugte mange af teknikerne og havde en langt bedre oplevelse end første fødsel.
 

– Janne Hesselkilde

 

“Illonas undervisning var et virkelig dejligt frirum og noget jeg så frem til hver uge. Hun har en virkelig dejlig udstråling som smittede af på alle og derudover var øvelserne virkelig gode og det var dejligt at få strukket min tunge gravide krop samt at tale om graviditet, fødsel og baby med andre gravide. Jeg var specielt glad for vejrtrækningsøvelserne og ve-stillings øvelser som jeg har tænkt mig at bruge i min kommende fødsel.”

– Patricia Rothschild

3.jpg
2_edited.jpg
5 kopi.jpg
bottom of page