top of page
Portræt 2_edited.jpg

Anbefalinger

"Af hjertet tak. Der sker altid vilde ting i mit indre, når jeg er i nærvær med dig. Du er en velsignet inspiration, som jeg er meget taknemmelig for at have været så heldig at kunne tilbringe tid med." 

 

- Rikke Nøhr Brünner

Elev på åbne klasser og AYA Yogalærer Uddannelse

lovro-pavlicic-741MfdrVr_I-unsplash.jpg

ANBEFALINGER 

"Tak for dig og alt din berigende yoga. Ind imellem er livet bare så slidsomt, som du så fint og ærligt også nævner i din praksis, men dit nærvær, din blidhed og intuitive læsning af os gør mærkbart godt. Ikke kun fysisk, men også mentalt. Evner som i sig selv er en gave. Magisk og værdsat"

Birgitte Utke Heilmann, elev på yoga og reset and restore

"At deltage i Illonas Yinmind klasser er som at blive lukket ind i en anden verden. En verden af ro, nærvær og poesi, langt fra hverdagens stress og jag."

Pia Jøhnsson, elev gennem mange år (læs hele anbefaling nedenfor)

"Illona underviser med en sødme, omfavnelse og kærlighed. Samtidig formidler hun de mere “tekniske” og videnskabelige elementer bag dagens praksis. Den kombination åbner både mit hjerte og hjerne på en måde, så jeg formår at gå ind i overgivelse." 

 

- Lone Røssel, elev gennem mange år

"Tusind TAK for de mange dejlige yogatimer hos dig og med dig. Tak for at give os allesammen noget med, hver eneste gang, både til krop og sjæl. Skøn musik og fordybelse. Nænsomhed og indlevelse, meditative øjeblikke, udvidelse af vores horisont. Vi kommer til at savne dig rigtig meget." 

 

- Fast hold i Blid Yoga gennem halvandet år

"Jeg bliver stadig meget glad når jeg tænker tilbage på stilheds retreat i september. Det var en stor oplevelse for mig og har virkelig givet mig meget i lang tid efter. En dybere forbindelse til mig selv, en følelse af forbundethed og lettere adgang til fred, glæde og taknemlighed. Det synes jeg I skulle vide."

Deltager på 'Stilhedsretreat'

"Illona og Lars kan noget helt unikt, de har en dyb og vidtrækkende erfaring og er ekstremt generøse med sig selv og deres viden. Illona og Lars er respektfulde og åbne og skaber et trygt, kærligt og stressfrit miljø for den enkelte og gruppen. Jeg lærer altid noget nyt: en privat betragtning, en ceremoni, en bevægelse. Jeg tager altid hjem løftet."

Lise Thygesen, deltager på 'Sjøvik retreat'

"Det var virkelig skønt at være med. Jeg går stadigvæk og bobler af glæde og er fyldt med kærlig opmærksomhed. Jeg synes, I skaber et nærvær og rummeligt rum, som er dejligt at opleve og være en del af." 

Gry Palthorp, deltager på 'Sjøvik retreat'

“Min oplevelse. Mit første retreat. Tak for det.
Det var smukt, generøst. For mig en stærk personlig udfordrende og også frisættende oplevelse. Den vigtige ramme her er den meget faglige professionelle og samtidig stærkt personlig ledelse af retreatet ved I to. I er erfarne undervisere, og I stiller jer til rådighed og åbner op for hvad der måtte komme i samtaler og meditationer. Det skaber tryghed og mod.”

Deltager på "Sjøvik retreat"

Hvis du ønsker at din yoga skal være mere end bare mode-motion, kræver det at du finder den rigtige lærer. En der formår at fylde hele rummet med en klar og kærlig autoritet, og samtidig skabe rigelig plads til den enkeltes helt unikke oplevelse af kroppen og den meditative tilstand. En der har dette særlige, sart balancerende nærvær, som får os til at føle os omfavnet og sat fri på én gang.

En lærer der løbende kan fornemme hvor vi er, og forstår at dosere instruktionernes korte, præcise anvisninger, inspirerende op- og udfordringer og hensynsfulde råd. En der mestrer stemmen og den særlige tone, der ikke må flyde ud i baggrunden, men heller ikke forstyrre unødigt. En talens musik der, paradoksalt nok, skal kunne guide os ind i en tilstand hvor det eneste vi faktisk hører er vores eget åndedræt, og så alligevel føre os sikkert videre. Og endelig: En der møder eleverne med en helt tydelig taknemmelighed over at få lov til at undervise dem.

 

Sådan en lærer er Illona.

 

- Marius Nørup-Nielsen 

At deltage i Illonas Yinmind klasser er som at blive lukket ind i en anden verden. En verden af ro, nærvær og poesi, langt fra hverdagens stress og jag.

 

Illona guider os igennem en række meditative yogastillinger, som hun viser i forskellige udgaver, så alle, uanset kropsbygning og forudsætninger, kan være med. I Illonas trygge rum slipper vi muskelaktiviteten og overgiver os trygt til hendes fint komponerede sekvenser og målrettede arbejde med kroppens dybe væv.

 

Hver time har sit eget tema, som knyttes til bestemte yinyogastillinger, som Illona forklarer funktionen af ud fra et fysiologisk, energetisk og yogafilosofisk perspektiv. Temaet kan være en årstid, en følelse eller et organ og dets funktion.

 

Uanset hvilket humør og tilstand, man møder op i, går man fra Illonas klasser opløftet, forløst og afslappet. Og så giver Illonas musikalitet og spirituelle overbygning undervisningen en dejlig ekstra dimension.

- Pia Jønsson

Mamaforløb 

Illona er en dedikeret og dygtig underviser, der har skabt et forløb, som både er fysisk udfordrende og fuld af kvindepower men også giver plads til en mere indadvendt og sensitiv energi. Jeg vil klart anbefale det til alle!"

- Julie Nynne Buhne, deltager på gravidyogaforløb

Jeg har virkelig nydt Illonas timer. Hun har en fantastisk energi og lægger niveauet perfekt , så man kan være med, men også bliver udfordret.

Charlotte, deltager på gravidyoga

"Jeg har gået til gravid yoga hos Illona. Og hvor har jeg elsket det. Med en hel graviditet sygemeldt med kvalme, gav det mig så meget at komme hver fredag. Jeg fik så mange øvelser og teknikker der hjalp mig i hverdagen, og fik en masse selvtillid til fødslen pga. de gode redskaber, jeg fik med i undervisningen. Tilmed er illona fantastisk og nærværende. 

Jeg kan varmt anbefale det til alle gravide. Det var en gave for mit sind og min krop, og nu glæder jeg og baby Alera os til, at starte på mor og baby forløbet."

- Kisia, deltager på gravidyogaforløb

Illonas gravidyoga var mit helle og frirum i en til tider kompliceret og udmattende graviditet. Forløbet er meget mere end et yogahold for gravide. Det er fødselsforberedelse, fælles sparring og refleksion og god træning til kroppen, alt i ét.

 

Jeg satte særlig pris på de indledningsvise delesessioner, hvor der var plads til at fortælle om egne tanker og udfordringer ift. det at være gravid og på de timer, hvor der var fokus på at bygge bro mellem yogaen og den aktive fødsel. På den måde lærte jeg, hvordan grundlæggende yogateknikker kunne bidrage til smertelindring og afspænding under fødslen.

Eva Theil, deltager på gravidyogaforløb

Jeg anbefaler mor og baby forløbet til alle, der vil i gang med yoga efter fødsel. Illona skaber et rart og varmt rum, hvor det ikke handler om at baby skal være stille eller mor skal være perfekt. Her kan man kan komme lige, som man er. På en effektiv måde skaber hun plads, ikke blot til den trætte morkrop, men også til din baby, og sørger for, at både det voksne og det nyfødte nervesystem er mere rolig efter timen. Det er win-win til dig selv og din krop. Det var det i hvert fald for mig."

- Amalie Vatne Bean, deltager på mor og baby forløb

Jeg har lært en masse konkrete teknikker, som  har været lindrende i forhold til bækkengener og givet mig inspiration og gejst til fødslen. Illonas hjertelige, humoristiske og kraftfulde tilgang har i det hele taget været en stor inspiration, og hun har skabt et varmt fællesskab i gruppen! Jeg vil anbefale forløbet til alle gravide - den bedste måde at træne at komme lidt ned i tempo og være nærværende med det hele."

 

- Mathilde Hassing, deltager på gravidyogaforløb -

Jordemoderen sagde bagefter fødslen at hun var meget imponeret over mine fødeevner og mente helt sikkert at alle gravide skulle dyrke regelmæssig yoga. Jeg er super glad for de teknikker jeg har fået med fra forløbet – særligt stempelvejrtrækningen var utrolig virkningsfuld for mig under pressefasen.

Sofia Aditya, deltager på gravidyyogaforløb

I tirsdags kom lille Ea til verden efter en vellykket, effektiv og sej fødsel. Storebror har taget så godt imod hende og givet hende utallige kys allerede :)Tak for to virkelig gode forløb! Jeg brugte mange af teknikerne og havde en langt bedre oplevelse end første fødsel. 

Jane Hesselkilde, deltager på gravidyogaforløb

bottom of page