Midt i Mørket 
Yoga nidra workshop i anledning af vintersolhverv og det nye år 

Denne workshop giver mulighed for at fordybe dig i meditativ og hypnotisk praksis, så du kan lande i en tilstand af dyb ro midt i vintermørket og fornemme ind i dine ønsker for det nye år. Workshoppen byder på blid bevægelse, to længerevarende yoga nidras, meditation og refleksion.

Yoga nidra kaldes også for yogisk søvn og modtages i en liggende stilling ligesom en guidet afspænding. Det er en powerfuld yogisk praksis der ved hjælp af åndedrætsøvelser, kropsscanning og visualiseringsteknikker bringer kroppen og sindet ned i en dyb tilstand af fred. Her beskriver mange en oplevelse af at ”vende hjem til sig selv” fordi den mentale dialog bliver så stille, at en naturlig tilstand af meditation og klarhed indtræffer ubesværet og helt af sig selv.

Yoga nidra virker på et dybt plan til at afspænde kroppen, aktivere det parasympatiske nervesystem, modvirke stress, balancere kroppens hormonsystem og genoplade energien. Det er derfor en terapeutisk teknik, som også er kendt i videnskabelige kredse for dets positive effekt på bl.a. angst, depression og PTSD.

I den klassiske yoga nidra arbejder man ofte med Sankalpa – en intention eller affirmation som kan udstikke en positiv retning for ens livsbane. Til denne workshop vil der være mulighed for at fornemme ind i ønsker for det nye år samt at forme en Sankalpa, som integreres på et meditativt niveau i den afsluttende nytårsnidra.

Workshoppen lukkes med en nytårsskål i alkoholfri bobler for at fejre overgangen til det nye år, din unikke livsvej og at vi snart, blot to dage inden vintersolhverv, går lysere tider i møde.

Denne workshop er for alle, der har lyst til at prøve yoga nidras gavnlige effekter. Har du aldrig prøvet teknikken før, vil du få inspiration til, hvordan du kan bruge yoga nidra i det daglige til at få mere ro og overskud i hverdagen. 


Program

  • Blid bevægelse 

  • Yoga nidra for at lande i mørket

  • Meditation, refleksion og Sankalpa

  • Yoga nidra for det nye år

  • Nytårsskål i alkoholfri bobler

Pris:

 

350 inkl. te og snacks 

Sted:

 

Yoga Vesterbro

Gammel Kongevej 5, gården th.

1610 København V 

new moon.jpg
Stjernekaster i mørket.jpg
Skåle.jpg