top of page

Midt i Mørket 


Yoga nidra workshop i anledning af vintersolhverv

D.  17. december kl. 14.30-17 (Udsolgt - skriv for plads på venteliste)

Denne workshop giver mulighed for at fordybe dig i meditativ og hypnotisk praksis, så du kan lande i en tilstand af dyb ro og nærvær midt i vintermørket og mærke ind i dine ønsker og intentioner for det nye år. Workshoppen byder på blid bevægelse, to længerevarende yoga nidras og meditation. Den afholdes søndagen inden vintersolhverv, kort til inden at vi igen går lysere tider i møde.

Yoga nidra kaldes også for yogisk søvn og modtages i en liggende stilling ligesom en guidet afspænding. Det er en powerfuld yogisk praksis der ved hjælp af åndedrætsøvelser, kropsscanning og visualiseringsteknikker bringer kroppen og sindet ned i en dyb tilstand af fred. Her beskriver mange en oplevelse af at ”vende hjem til sig selv” fordi den mentale dialog bliver så stille, at en naturlig tilstand af meditation, klarhed og inspiration indtræffer ubesværet og helt af sig selv.  

Yoga nidra virker på et dybt plan til at afspænde kroppen, aktivere det parasympatiske nervesystem, modvirke stress, balancere kroppens hormonsystem og genoplade energien. Det er derfor en terapeutisk teknik, som også er kendt i videnskabelige kredse for dets positive effekt på bl.a. angst, depression og PTSD.

I den klassiske yoga nidra arbejder man ofte med Sankalpa – en intention eller affirmation som kan udstikke og manifestere en positiv retning for ens livsbane. Til denne workshop vil du blive guidet til at mærke dine ø for dnskeret nye år og integrere dem på et meditativt niveau i den afsluttende yoga nidra. 

Denne workshop er for alle, der har lyst til at fordybe sig i yoga nidras gavnlige effekter og kræver ganske enkelt at du kommer præcis som du er. Har du aldrig prøvet teknikken før, vil du få inspiration til, hvordan du kan bruge yoga nidra i det daglige til at få mere ro og overskud i hverdagen. Du vil derfor også modtage en yoga nidra som du kan praktisere derhjemme efterfølgende.

Program


Blid bevægelse og åndedræt 


Yoga nidra for at lande i mørket


Meditation og Sankalpa


Yoga nidra for det nye år


Visionscirkel

IMG_7359.JPG

Dato:

D. 17. december kl. 14.30-17

 

Sted:

 

AYA House 

Danstrupvej 27G'

3480 Fredensborg

Pris:

 

350 inkl. te og snacks samt en lydfil med yoga nidra til hjemmepraksis

Medbring: 

Behageligt tøj samt eventuelt notesbog og pen, hvis du vil skrive din Sankalpa ned. 

IMG20230415134036.jpg
stjernekaster
Screenshot 2021-01-13 at 14.58.45.png
bottom of page