top of page

Gravidyogaforløb i AYA House

 

Styrke, ro og yogisk fødselsforberedelse

 

6 torsdage kl. 17-18.15 med opstart d. 9 november 

Gravidyogaforløbet er for dig, der ønsker at opbygge fysisk og mental styrke, ro og velvære på rejsen ind i moderskabet. Det er en pause i hverdagen, hvor du kan dedikere din fulde opmærksomhed til din baby og din egen krop, så du kan genoplade energien og skabe forbindelse til din intuition, som kan guide dig igennem graviditeten, fødslen og den første tid som mor.

Gravidyoga er tilpasset din gravide krop og de store forandringer der finder sted, når du er i gang med at skabe et lille menneske. Den styrker både din krop og dit sind og lærer dig naturligt at bruge bevægelse og åndedræt samtidig. På den måde skaber gravidyoga fundament for en fødselsoplevelse, hvor du er centreret, i flow og i kontakt med din krop.

På forløbet vil du opleve dynamisk yoga og energigivende bevægelse, der træner kroppen og forebygger graviditetsgener. Du vil også få kendskab til smertelindrende bevægelse og fødsels-åndedræt, som ofte vil være uundværlige redskaber til fødslen.

Hver undervisningsgang afsluttes med dyb afspænding i form af yoga nidra, som afbalancerer nervesystemet og genoplader energien på et dybt plan. I Yoga nidra arbejder vi samtidig med intentioner og affirmationer, som styrker troen på dig selv og dine fysiske og mentale kræfter på et dybt plan.

Den sidste undervisningsgang afsluttes med en lille blessing ceremoni, hvor alle kvinder på forløbet inviteres til at fejre overgangen til fødslen og de styrker og kvaliteter netop de har med ind i moderskabet.

Hvem kan deltage?


Gravidyogaforløbet for alle gravide. Du kommer til at følges med den samme lille gruppe af kvinder, så der er plads til spørgsmål og individuel opmærksomhed. Du behøver ikke at have erfaring med yoga, men hvis du allerede går til yoga eller en anden form for træning vil du lære, hvordan du kan tilpasse den til din gravide krop.

Du kan starte til gravidyoga så snart du har lyst til at fokusere på din graviditet og fortsætte helt frem til termin. Du kan sagtens deltage på flere forløb i træk.

På forløbet får du:

 

  • Styrkende yoga og træning, der er tilpasset din gravide krop

  • Viden om hvordan du kan tilpasse din yogapraksis eller anden træning i din graviditet.

  • Dyb afspænding og meditation der genoplader energien og giver mentalt fokus til fødslen.

  • Konkrete teknikker til fødslen – herunder fødselsåndedræt og smertelindrende bevægelse og massage.

  • Træning af din bækkenbund og indre mavemuskler, som hjælper dig før, under og efter fødslen.

  • En afsluttende ceremoni som fejrer overgangen til fødslen og moderskabet

  • Online materiale til hjemmepraksis: to yogavideoer, to åndedrætsteknikker til fødslen, to afspændinger/yoga nidraer, en meditation til at forbinde dig med dit barn i maven.

Sted:

 

AYA House, 

Danstrupvej 27G
3480 Fredensborg

Dato og tid: 

Vi mødes 6 torsdage kl. 17.00-18.15. Den sidste undervisningsgang er en blessing ceremoni, og slutter derfor lidt senere kl. 18.30.

Start d. 9. november og slut d. 16. december.

Du vil få adgang til online materiale med yoga, afspænding, meditation og fødselsåndedræt, som du kan bruge derhjemme under hele forløbet og 6 måneder efter dets afslutning.

Bemærk: Du kan sagtens deltage på flere forløb i træk.

Pris:

 

1050 kr. inkl. 6 undervisningsgange, en ceremoni online materiale, te og snacks og 

I tirsdags kom lille Ea til verden efter en vellykket, effektiv og sej fødsel. Storebror har taget så godt imod hende og givet hende utallige kys allerede :) Tak for to virkelig gode forløb! Jeg brugte mange af teknikerne og havde en langt bedre oplevelse end første fødsel.
 
– Janne Hesselkilde
 

 
Jeg har lært en masse konkrete teknikker, som har været lindrende i forhold til bækkengener og givet mig inspiration og gejst til fødslen. Illonas hjertelige, humoristiske og kraftfulde tilgang har i det hele taget været en stor inspiration, og hun har skabt et varmt fællesskab i gruppen! Jeg vil anbefale forløbet til alle - den bedste måde at træne at komme lidt ned i tempo og være nærværende med det hele."   
 
- Mathilde Hassing
IMG_0434.jpg
2_edited.jpg
IMG_0185.jpg
bottom of page