Om mig  

 

Jeg er yoga- og meditationslærer, mor og Cand. Mag. Jeg specialiserer mig i transformerende og meditativ yoga- og meditationspraksis, yoga nidra, yin yoga samt yoga for kvinder, gravide og mødre. Jeg arbejder ofte med kundalini inspireret dynamisk hathayoga i kombination med afspænding, meditation og længerevarende stræk. 

 

I min undervisning inddrager jeg powerfulde redskaber som breathwork, mantra, nidra og kriya (bevægelser der gentages og flytter energi i kroppen) til at give oplevelsen af nærvær, flow og dyb ro. Jeg arbejder underviser også med jævne mellemrum privat for personer, der oplever fx stress, sorg eller angst. 

Min undervisning trækker på 15 års yoga- og meditationspraksis, yogalæreruddannelser indenfor Yin yoga, Yinmind, Yoga Nidra, Kundalini, Gravid- og Efterfødselsyoga samt et helt liv i bevægelse med Asthanga yoga, elite springgymnastik, dans og kampsport. Jeg har studeret filosofi, kunst og humaniora på universitetet, hvilket gør at mine klasser ofte byder på yogafilosofi, lære omkring bevidsthed, mytologiske fortællinger eller poesi.  

Jeg har boet og studeret i Indien i to år og fordybet mig i en række transformerende praksisser til selvudvikling herunder Vipassana (stilhedsmeditation), Vision Quest (faste og ritualer alene i naturen), svedehytte, ayahuasca, kakaoceremonier og Shaktipat Siddha Yoga.

Jeg er mor til to drenge på 3 og 6 år og er netop flyttet fra Nørrebro til Nordsjælland for at bygge hus i et bæredygtigt økosamfund. Ved siden af yogaen er jeg uddannet Cand. Mag. og har en fortid indenfor bl.a. Greenpeace, hvor jeg arbejdede med ledelse af frivillige indtil jeg begyndte at undervise i yoga og meditation på fuld tid.

I øjeblikket underviser jeg hos Yoga Factory, Aya House, Yogimind og til retreats, workshops og privatsessioner. 

_edited.jpg

Yoga CV 

Total Yoga Nidra Training 50 T hos Uma Dinsmore Tuli - Independent Yoga Network  (ongoing)

 

Yoga Nidra Professional Training 70 T  (2019) hos Amrit Yoga Institute / Kamini Desai  - Yoga Alliance 

Yinmind Instruktør (Yin Yoga og Mindfullness) 100 T (2017) hos Louise Grønbeck & Lars Damkjær

Yoga Nidra Immersion (2017) hos Uma Dinsmore Tuli - Independent Yoga Network 

Gravidyogalærer 40 T (2016) hos Uma Dinsmore-Tuli - Independent Yoga Network 

Efterfødselsyogakursus 20 T hos Yogaglo (2018)

Yin Yogalærer 30 T (2015) hos Jo Phee  - Yoga Alliance 

Kundalini yogalærer 220+ T (2014-15) hos Pernille Dybro - i-Sky 

 

Ved siden af yogaen er jeg Cand. Mag i Visuel Kultur og Kulturproduktion.

Se mit andet CV her: Illona på LinkedIn