top of page

Om mig

Jeg er yoga- og meditationslærer, mor og Cand. Mag. Jeg specialiserer mig i  transformerende og meditativ yoga- og meditations samt ceremoniel praksis.

Min helt store passion er bevidsthedsudvikling og den transformerende og radikale opvågning til vores iboende forbundethed gennem yoga og meditation. 

Jeg arbejder med både dynamisk yoga og åndedrætspraksis samt afspænding, meditation og længerevarende stræk.  Stilarterne jeg underviser i er yoga nidra, yin yoga, kundalini, hatha, gravid og efterfødselsyoga samt meditation.

I min undervisning inddrager jeg powerfulde redskaber som breathwork, mantra, nidra og kriya (bevægelser der gentages og flytter energi i kroppen) til at give oplevelsen af nærvær, flow og dyb ro.

Jeg bor med min lille familie i Torup og underviser i København og Nordsjælland.

Portræt af Illona Marquard - yogalærer og meditationslærer

Min historie  

 

Min undervisning trækker på mere end 15 års yoga- og meditationspraksis, yogalæreruddannelser indenfor Yoga Nidra Yin yoga, Yinmind, Yoga Nidra, Kundalini yoga, Gravid- og Efterfødselsyoga samt et helt liv i bevægelse med Asthanga yoga, elite springgymnastik, dans og kampsport (Wing Tsun). Jeg har studeret filosofi, kunst og humaniora på universitetet, hvilket gør at mine klasser ofte byder på yogafilosofi, lære omkring bevidsthed, mytologiske fortællinger eller poesi.  

Jeg har boet og studeret i Indien i to år og fordybet mig i en række transformerende praksisser til selvudvikling herunder Vipassana (stilhedsmeditation), Vision Quest (faste og ritualer alene i naturen), svedehytte, kakaoceremonier, Shaktipat Siddha Yoga og healing. Jeg har desuden deltaget i  Ayahuascaceremonier som supplement til min meditationspraksis i de seneste 14 år.

Jeg er mor til to drenge på 4 og 7 år og er flyttet fra Nørrebro til Nordsjælland for at bygge hus i et bæredygtigt økosamfund. Ved siden af yogaen er jeg uddannet Cand. Mag. og har en fortid indenfor bl.a. Greenpeace, hvor jeg arbejdede med ledelse af frivillige indtil jeg begyndte at undervise i yoga og meditation på fuld tid.

Jeg underviser i Aya House og på AYA yogalæreruddannelsen, samt på mine egne retreats, workshops og privatsessioner. 

KONTAKT
ILLONAMARQUARD @GMAIL.COM  
TLF: +45 26 15 76 24
  • Spotify
  • Instagram
  • Facebook
Illona Marquard på Åland
bottom of page