top of page

Dear Mama 
Workshop for gravide i samarbejde med Barselsrummet og SoKind d. 29. januar kl. 10-12.30
SELVFORKÆLELSE - BLID BEVÆGELSE - FORDYBELSE - AFSPÆNDING

 

I samarbejde med BarselsRummet og SoKind afholder jeg en workshop for dig som er gravid, med fokus på selvforkælelse, blid bevægelse og fordybelse. I smukke og rolige omgivelser inviteres du til at lande i din gravide krop og finde ro til at forbinde dig med din baby og din egen rejse ind i moderskabet.

Du vil i løbet af 2,5 timer blive ført igennem en blid yogapraksis med åndedræt, bevægelse og stræk, guidet meditation og afspænding samt blive forkælet med de skønneste produkter fra SoKind. Alt dette vil berolige nervesystemet, genoplade energien og give mulighed for at connecte med din indre intuition og styrke, som skal bringe dig godt igennem fødslen og den første tid som mor. 

Workshoppen afsluttes med et lille ritual, som inviterer til selvomsorg og til at blive bevidst om de ressourcer, som netop du har med dig ind i moderskabet. Derefter vil der blive serveret te, frugt samt de lækreste dadelkugler og rawsnacks fra Barselsmad. Der vil her være mulighed for at stille spørgsmål til jordemoder Sasha fra BarselsRummet samt gravidyogalærer Illona.

Til workshoppen vil du finde inspiration til selfcare derhjemme og du vil få en goodiebag med de lækreste plejeprodukter til dig og din baby fra SoKind til en værdi af 717 kr. Du vil også modtage en guidet afspænding, som du kan lytte til efterfølgende, så du efter denne dag kan bringe mere ro og selvomsorg ind i din hverdag.

Dine undervisere


Workshoppen undervises af Illona, som er yoga og meditationslærer, Cand. Mag og mor til to. Hun har praktiseret yoga i 15 år og i de sidste 6 år har hun specialiseret sig i yoga for gravide, mødre og kvinder med afsæt i hendes egen oplevelse af yoga som et uundværligt redskab til at finde styrke og glæde til fødslen og i moderskabet.

Sasha Orheim er med til workshoppen og vil lægge hænder på undervejs. Hun er mor til to, jordemoder, ammevejleder og gravidmassør. Sasha er med for at give dig ekstra opmærksomhed og omsorg samt svare, hvis der opstår jordemoderfaglige spørgsmål undervejs.

STED:

 

Workshoppen afholdes i de smukke omgivelser hos YoJo, Teglgårdstræde 8b, 3 sal, 1452 København, fra kl. 10 - 12.30 .

DATO OG TID:

29. januar kl. 10-12.30 

PRIS: 

675 DKK inkl. SoKind produkter til en værdi af 717 DKK og familiens vitaminer til en værdi af 617 kr. 
 

Der er maks. plads til 15 deltagere på workshoppen.

Om Sokind

 

SoKind er skabt med en mission om, at lave den mest effektive, naturlige og sikre hudpleje til kvinder før, under og efter graviditet, og ikke mindst til vores børns sensitive hud. Alle produkter er skabt med omtanke, for naturlig og bæredygtig hudpleje og er Allergy Certified.

 

DIN GOODIE BAG INDEHOLDER:  
 

2 x Bellysheets             137,5 DKK
1 x Tiny Softness          205 DKK
1 x Velvet Droplets       175 DKK
1 x Pouch Bag              200 DKK
Samlet værdi:               717 DKK

Blissful Moment 


Huden på din mave fortjener ekstra kærlighed mens den vokser og senere når den trækker sig sammen. Vores sheet-masker giver din hud en intens fugt-booster fra agurk, aloe vera juice og bisabolol.

Tiny Softness
Tiny Softness er en intensiv og nærende bodylotion, der er med til at genoprette og vedligeholde babys hudbarriere. Denne bodylotion er nænsomt formuleret med milde naturlige ingredienser og er med til at berolige og nære irriteret hud. 

Velvet Droplets 


Velvet Droplets er en beroligende badeolie der ikke fedter, og den er skabt til at beskytte og nære den sensitive hud. Velvet Droplets er fyldt med økologiske og naturlige olier fra havre, som er med til at genoprette den naturlige hudbarriere og opretholde hudens naturlige blødhed. 

Pouch Bag


Vores pouch bag som er lavet i økologiske bomuld og kan kan indeholde alle dine eller din babys yndlings produkter på farten. 

bottom of page