top of page

Gravidyogaforløb

Få styrke og ro i graviditeten og til fødslen 


Opstart i januar - datoer følger snarest

Gravidyogaforløbet er for dig, der ønsker at opbygge mere styrke, ro og velvære på rejsen ind i moderskabet. Det er et pusterum i hverdagen, hvor du kan forbinde dig med din baby i maven og dit indre kompas, som skal bringe dig godt igennem graviditeten, fødslen og den første tid som mor.

Gravidyoga er tilpasset din krop og de store forandringer der sker, når du er i gang med at skabe et lille menneske. Den styrker dig både fysisk og mentalt og lærer dig naturligt at bruge bevægelse og åndedræt samtidig. På den måde skaber gravidyogaforløbet fundament for en fødselsoplevelse, hvor du er centreret, i flow og i kontakt med din krop og intuition.  

 

På forløbet vil du opleve dynamisk yoga og energigivende bevægelse, der styrker kroppen og forebygger graviditetsgener. Du vil også lære at arbejde med dit åndedræt og få kendskab til forskellige fødselsåndedræt, som ofte vil være uundværlige redskaber til fødslen. Hver undervisningsgang afsluttes med dyb afspænding i form af yoga nidra, som afbalancerer nervesystemet og genoplader energien på et dybt plan.  

 

Hvem kan deltage?

Gravidyogaforløbet for alle gravide. Du kommer til at følges med den samme gruppe, så der er plads til spørgsmål og individuel opmærksomhed. Du behøver ikke at have nogen erfaring med yoga, men hvis du allerede går til yoga eller en anden form for træning vil du lære, hvordan du kan tilpasse den til din gravide krop.

 

Du kan starte på gravidyoga så snart du har lyst til at fokusere på din graviditet og fortsætte helt frem til termin. Du kan sagtens deltage på flere forløb i træk.


 

  •  

På forløbet får du:

 

  • Styrkende yoga der er tilpasset din gravide krop.

  • Viden om hvordan du kan tilpasse din yogapraksis eller anden træning i din graviditet. 

  • Dyb afspænding og meditation der genoplader energien og giver mentalt fokus til fødslen.

  • Konkrete teknikker til fødslen - herunder forskellige fødselsåndedræt og smertelindrende bevægelse og massage. 

  • Træning af din bækkenbund og indre mavemuskler som hjælper dig før, under og efter fødslen.

  • Online materiale til hjemmepraksis: to yogavideoer, to åndedrætsteknikker til fødslen, to afspændinger/yoga nidraer, en meditation til at forbinde dig med dit barn i maven.

Praktisk

Vi mødes 6 mandage kl. 15.15-16.30. Du kan låne måtte og rekvisitter i studiet eller medbringe din egen.

 

Du vil få adgang til online materiale med yoga, afspænding, meditation og fødselsåndedræt, som du kan bruge derhjemme under hele forløbet og 6 måneder efter dets afslutning. 

Sted:

 

Forløbet undervises i de smukke lokaler hos Yogimind i Hillerød. 

Helsingørsgade 34A 

3400 Hillerød

Datoer: 

 

  • Opstart i januar - datoer følger snarest

Pris: 

1150 kr. inkl. 6 undervisningsgange, online materiale, te og snacks.

I tirsdags kom lille Ea til verden efter en vellykket, effektiv og sej fødsel. Storebror har taget så godt imod hende og givet hende utallige kys allerede :) Tak for to virkelig gode forløb! Jeg brugte mange af teknikerne og havde en langt bedre oplevelse end første fødsel.
 
– Janne Hesselkilde
 

 

Jeg har lært en masse konkrete teknikker, som har været lindrende i forhold til bækkengener og givet mig inspiration og gejst til fødslen. Illonas hjertelige, humoristiske og kraftfulde tilgang har i det hele taget været en stor inspiration, og hun har skabt et varmt fællesskab i gruppen! Jeg vil anbefale forløbet til alle - den bedste måde at træne at komme lidt ned i tempo og være nærværende med det hele."   
 

- Mathilde Hassing

IMG_0434.jpg
2_edited.jpg
IMG_0185.jpg
bottom of page